Mit mondanak rólunk, akik már részt vettek előadásainkon?

Nagy szükségünk van – nekünk tanítóknak – az ilyen jellegű segítségre, a szülőknek pedig a mi segítségünkre, hogy közösen vihessük a gyerekeket a helyes úton, ami a mozgást, a tanulást, az iskolát és általában az előrehaladást, fejlődést illeti. Remélem, egyre többen kipróbálhatják a módszert, és kapnak (bármilyen) támogatást a gyerekjóga „tanítására”.

Horváth Zoltán

AKG

Mi pedagógusok azokat az előadásokat hallgatjuk legszívesebben, melyek gyakorlatias megközelítésben tálalják az új ismereteket. Csíki Mariann olyan szuggesztív előadó, akit meghallgatva megértjük, hogy a mai gyerekek miért “működnek” egy kicsit másképp. Mi az oka a túlérzékenységnek, a nyugtalanságnak, türelmetlenségnek, figyelmetlenségnek, agresszív vagy túlzottan bátortalan viselkedésnek. Akik esetében azt érezzük, hogy valami nincs “rendben”. Nemcsak megértjük az okokat, hanem megtanulhatjuk azokat a módszereket, eljárásokat, eszközöket, mellyel segíthetünk ezeknek a gyerekeknek. Mi már kialakítottuk a jó gyakorlatunkat,  alkalmazzuk a Mariann és Móni által megismertetett módszert, és működik. Minden pedagógusnak jó szívvel ajánlom.
Papné Szaló Ilona

óvodavezető, szakértő

Lépjünk kapcsolatba!

Várjuk bölcsődei, óvodai, iskolai közösségek jelentkezését! Kérdéseikre örömmel válaszolunk, várjuk megkeresését e-mailben vagy telefonon!

“Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra”